» » Студенти й викладачі ФАЕМ взяли участь в акції здачі крові й передають естафету колективу ФФ!

Студенти й викладачі ФАЕМ взяли участь в акції здачі крові й передають естафету колективу ФФ!

Дата: 22-09-2015, 16:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22 вересня 2015 року за сприяння ректора Тернопільського національного економічного університету, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого та з ініціативи колективу факультету аграрної економіки та менеджменту ТНЕУ започатковано та проведено акцію здачі крові для породіль та новонароджених дітей пологового будинку №2. Також кров буде використано для хворих ЛПЗ міста і області та для виготовлення препаратів крові.

 

Колектив факультету аграрної економіки і менеджменту передає естафету щодо проведення акції факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету.

 

Адміністрація комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний центр служби крові» висловлює подяку ректору, студентам і викладачам факультету аграрної економіки та менеджменту Тернопільського національного економічного університету за організовану здачу крові.

 

Просимо усіх охочих долучитися до доброї справи! Акція проводиться за адресою: Станція переливання крові, вул. Клінічна, 8.