» » Формується новий випуск збірника наукових праць «Економічний аналіз»

Формується новий випуск збірника наукових праць «Економічний аналіз»

Дата: 16-11-2015, 11:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив кафедри аудиту, ревізії та аналізу Тернопільського національного економічного університету повідомляє про формування чергового випуску збірника наукових праць «Економічний аналіз».
 
Збірник призначений для фахівців, які цікавляться теоретичними та прикладними проблемами економіки, управління, фінансів, обліку, аналізу й аудиту, дає змогу науковій громадськості ознайомитися з результатами досліджень вчених-економістів.
 
Рукописи до журналу приймаються однією із трьох мов: українською, російською, англійською. Перевага надається рукописам англійською мовою.
 
Для участі у формуванні збірника наукових праць необхідно подати:
 
1. Електронний варіант статті, оформлений відповідно до наведених вимог, виконаний у редакторі MS Word.
 
2. Файл із відомостями про автора (прізвище, ім’я та по батькові, поштова адреса для пересилання авторського примірника, контактні телефони, адреса електронної скриньки) та інформацією про кількість примірників і необхідність поштової пересилки.
 
3. Рецензію наукового керівника або іншого фахівця у певній галузі знань, який має відповідний науковий ступінь (подають лише аспіранти та здобувачі).
 
4. Електронні копії анотації англійською мовою у форматах jpeg (сканована копія) та doc (у редакторі MS Word) (подаються лише після позитивного рішення редакції щодо друку статті), завірену професійним перекладачем або викладачем англійської мови зі знанням економічної термінології.
 
5. Електронну копію платіжних документів (оплата здійснюється після прийняття позитивного рішення щодо друку статті). Реквізити для оплати повідомляються після підтвердження, що стаття прийнята до друку.


Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн