» » Юридичний факультет ТНЕУ вітав гостей на Дні відкритих дверей

Юридичний факультет ТНЕУ вітав гостей на Дні відкритих дверей

Дата: 16-11-2015, 16:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 14 листопада 2015 року на юридичному факультеті ТНЕУ відбувся День відкритих дверей. На захід завітали учні Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-правовий ліцей №2», інших шкіл Тернополя та Тернопільської області, учні шкіл Волочиського району Хмельницької області, а також студенти відокремленого структурного підрозділу Золочівський коледж Національного університету «Львівська політехніка».
                               
Представники адміністрації факультету ознайомили присутніх з основними досягненнями факультету, презентували спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців.
 
З правилами прийому майбутніх студентів ознайомив заступник відповідального секретаря Приймальної комісії ТНЕУ О.О. Луцишин.
 
Своїми враженнями від навчання на юридичному факультеті ТНЕУ поділився його випускник, а сьогодні суддя Тернопільського міськрайонного суду О.М. Вийванко.
 
Активну участь в організації Дня відкритих дверей взяли студенти юридичного факультету, які підготували відео-презентацію про факультет, а також екскурсії для гостей. Студентка першого курсу Тетяна Глуха, яка виступила з вітальним словом перед присутніми, запевнила гостей, що саме на юридичному факультеті ТНЕУ здійснюються мрії.