» » Викладачі факультету банківського бізнесу провели тренінг з фінансової грамотності для учнів 10 класів ТНВК №6 ім. Назарія Яремчука

Викладачі факультету банківського бізнесу провели тренінг з фінансової грамотності для учнів 10 класів ТНВК №6 ім. Назарія Яремчука

Дата: 17-11-2015, 12:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках тижня фінансової грамотності студенти наукового гуртка «Банківський аналітик» разом з директором музею грошей, викладачем кафедри банківської справи Руданом Віталієм Ярославовичем та доцентом кафедри банківського менеджменту і обліку Сас Богданою Богданівною організували тренінг з фінансової грамотності для учнів 10 класів ТНВК школи-ліцею № 6 ім. Назарія Яремчука. 
 
Під час тренінгу викладачі в цікавій формі розповіли учням про основи фінансової грамотності, ознайомили з головними прийомами поводження з грошима, як правильно планувати та розпоряджатися бюджетом, про платіжні картки, їх різновиди, правила користування ними. По завершенні відбулася жвава дискусія стосовно ролі грошей у суспільстві та їх значення у повсякденному житті кожної людини.
 
Також учнівська молодь ознайомилася із діяльністю колективу факультету банківського бізнесу, досягненнями, здобутками та перспективами. Гості мали можливість побачити експонати музею грошей та ознайомитися з еволюцією грошей та історією розвитку банківської справи.