» » Навчальний візит представників ТНЕУ до Естонської бізнес-школи

Навчальний візит представників ТНЕУ до Естонської бізнес-школи

Дата: 13-07-2016, 12:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках реалізації проекту «Відкриття бізнес-школи при Тернопільському національному економічному університеті» представники ТНЕУ відвідали Естонську бізнес-школу (м. Таллінн) з метою вивчення академічного досвіду та визначення подальших напрямів розвитку співпраці.
 
Ключовими темами обговорень упродовж робочих зустрічей стали: організація навчальних процесів, матеріально-технічне забезпечення та функціонування внутрішньої системи якості освіти в Естонській бізнес-школі, а також дизайн та змістове наповнення програми Business Innovations MBA. Дана программа адаптована до навчального процесу в Тернопільській бізнес-школі, набір у яку розпочато 1 липня 2016 р.
 
Для успішної реалізації навчальних програм у Тернопільській бізнес-школі до процесу викладання буде залучено щонайменше 5 викладачів Естонської бізнес-школи, про що було домовлено під час робочого візиту представників ТНЕУ.
 
Завдяки естонським партнерам команді Тернопільської бізнес-школи випала нагода відвідати Аальто Університет (Aalto University) та ознайомитися з інноваціями у системі вищої освіти Фінляндії. Університет Аальто – це сучасний освітній простір, де народжуються прогресивні ідеї у сфері технологій, бізнесу, урбаністики та мистецтва, впроваджуються нестандартні методики навчання, командної роботи, панують позитивні емоції від процесу навчання та спільного творення майбутнього. В Аальто Університеті тісно переплелися наука, бізнес та мистецтво задля інноваційних міждисциплінарних досліджень та програм навчання.
 
Можливість перейняти унікальний досвід Аальто Університету у створенні інноваційних навчальних форматів є надзвичайно цінною для розвитку актуальних освітніх програм в Тернопільській бізнес-школі.