» » Зустріч ректора ТНЕУ з командиром 44 окремої артилерійської бригади

Зустріч ректора ТНЕУ з командиром 44 окремої артилерійської бригади

Дата: 8-08-2016, 15:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Нещодавно до Тернопільського національного економічного університету з робочим візитом завітав командир 44 окремої артилерійської бригади полковник С. М.Баранов. Під час зустрічі ректор ТНЕУ Андрій Ігорович Крисоватий та Сергій Миколайович Баранов обговорили напрями співпраці військової частини з вищим навчальним закладом.
Керівники домовилися про спільні заходи з військово-патріотичної підготовки студентів ТНЕУ. Командир військової частини запропонував шляхи удосконалення роботи Центру підготовки офіцерів запасу.
Андрій Ігорович, у свою чергу, представив курси підвищення кваліфікації військових в оволодінні іноземними мовами та сучасними комп’ютерними інформаційними технологіями. Також ректор розповів про Україно-Норвезьку програму перекваліфікації військових, звільнених у запас, що діє у Тернопільському національному економічному університеті.
Сергій Миколайович ознайомився з матеріальною базою освітнього центру, міжнародною та культурною діяльністю професорсько-викладацького колективу й студентства.
Командир військової частини запросив ректора та деканів факультетів на урочистості з нагоди святкування другої річниці створення 44 артилерійської бригади, що відбудуться 9 вересня 2016 року.