Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

Ювілейна зустріч випускників у ЗУНУ!

 Західноукраїнський національний університет має славні традиції, серед яких – щорічні зустрічі випускників ювілейних років, які організовує Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ЗУНУ.

Минуло багато часу, але закарбованими у серці випускників залишилися студентські роки: теплі спогади про найкращих викладачів, найвідданіших одногрупників, найщиріших друзів, з якими разом навчалися, товаришували, мріяли про майбутнє.  Університет – це особливе місце, де кожен знайшов своє покликання, здобув омріяний фах, розвинув власні здібності й таланти, сформував креативне мислення й знайшов власний спосіб вирішення складних завдань.  Всі випускники мають свою життєву історію, у якій багато досягнень, особистих перемог, випробувань та викликів.

Цьогоріч у класичному університеті Тернополя зустрілися випускники 1974, 1979, 1984, 1989 років.

З вітальним словом виступив керівник центру працевлаштування та зв'язків з випускниками Ярослав Карпик: «Ця зустріч є символом відданості університету, який об'єднав вас. Не зважаючи на бурхливе сьогодення, Ви – тут, у рідних стінах, із рідними людьми».

Хвилиною мовчання учасники зустрічі вшанували пам'ять усіх загиблих в російсько-українській війні та спочилих викладачів, співробітників, однокурсників.

З великою вдячністю та теплими словами до своїх одногрупників звернулися випускники, які проживають у Донецькій, Луганській, Харківській, Сумській, Київській областях, а також ті, хто мешкає у Молдові, Польщі, Канаді.

Переглядаючи фотографії, випускники згадали найкращі миттєвості юності, дізналися про долю тих, хто навчався разом, про наставників, які плекали у серцях патріотизм, жагу до знань, любов до ближнього та віру в себе.

Студентка ФФО, солістка народного театру пісні «Для тебе» відділу творчої самореалізації та виховання Ірина Шегеда виконала для присутніх щемливу пісню.

Випускники-ювіляри! Нехай доля тішить Вас своєю прихильністю, а підтримка Альма-матер буде підґрунтям впевненості та запорукою успіху у здійсненні наміченого.

Віримо у Перемогу, працюємо на благо України, борімося заради майбутнього!