II Всеукраїнська науково-практична конференція: «Експертна оцінка землі та нерухомого майна: від теорії до практики»

 Нещодавно у Західноукраїнському національному університеті відбулася II Всеукраїнська науково-практична конференція: «Експертна оцінка землі та нерухомого майна: від теорії до практики», організаторами якої виступив колектив кафедри економічної експертизи та землевпорядкування навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури.  




ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Нейромаркетинг, штучний інтелект та цифровий маркетинг: проблеми та перспективи»

 За ініціативи колективу кафедри маркетингу факультету економіки та управління відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Нейромаркетинг, штучний інтелект та цифровий маркетинг: проблеми та перспективи».



 



Міжнародна конференція «Виклики розвитку сучасної економіки»

 Єреванський навчально-науковий інститут Західноукраїнського національного університету об’єднав освітян, учених, дослідників у Міжнародній конференції «Виклики розвитку сучасної економіки».


 



Всеукраїнська науково-практична конференція студентів та молодих вчених «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів»

 У межах 55-річчя кафедри фінансів ім. С.І. Юрія факультету фінансів та обліку у Західноукраїнському національному університеті відбулася ХХІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів та молодих вчених «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів».




На факультеті економіки та управління відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах сучасних викликів»

 За ініціативи кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету, у співпраці з Тернопільською обласною військовою адміністрацією та з громадською організацією «Центр наукових досліджень «Стратегії розвитку»» відбулася конференція з міжнародною участю «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах сучасних викликів».




Другий день та підсумки конференції «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії»

 Надзвичайно насиченим та продуктивним був другий день III Міжнародної науково-практичної конференції «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри», організованої навчально-науковим інститутом комунікацій Західноукраїнського національного університету спільно з Національною службою посередництва і примирення та Національною асоціацією медіаторів України.



Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку»

 На базі Західноукраїнського національного університету відбулася Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку».


 



Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених «Особистість і суспільство: психосоціальні виміри ковітальної взаємодії»

 Соціально-гуманітарний факультет гостинно зустрічав учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених «Особистість і суспільство: психосоціальні виміри ковітальної взаємодії».



Участь у звітній конференції Міжнародної асоціації дослідження та практики перемовин INTRA-2024

 Нещодавно директорка навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя Оксана Коваль виступила на 12-й щорічній звітній конференції Міжнародної  асоціації навчання та дослідження перемовин INTRA в Університеті Твенте (Енсхеде, Нідерланди) разом із своєю помічницею координаторкою з міжнародної діяльності ННІК Анастасією Мартиневич.



Директор бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ взяв участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегії розвитку бібліотек: від ідеї до втілення»

  Кандидат економічних наук, директор бібліотеки ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету Казимир Возьний взяв участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегії розвитку бібліотек: від ідеї до втілення».



ХVIІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів «Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід»

 У класичному університеті Тернополя відбулася ХVIІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів «Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід», організована кафедрою міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету.
 



Конференція «Ходжалинський геноцид – трагедія для всього людства»

 Студенти освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» і викладачі кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина долучилися до всеукраїнської онлайн-конференції «Ходжалинський геноцид – трагедія для всього людства».




І Всеукраїнська науково-практична конференція «Експертна оцінка землі та нерухомого майна: від теорії до практики»

 Нещодавно у Західноукраїнському національному університеті кафедрою економічної експертизи та землевпорядкування навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури було проведено І Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Експертна оцінка землі та нерухомого майна: від теорії до практики», яка присвячена всесвітньому дню ґрунтів, проголошеному Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН.



Науково-практична конференція (з міжнародною участю) «Україна стає цифровою»

 У межах співпраці Західноукраїнського національного університету та Технічного університету Дрездена (м. Дрезден, ФРН) відбулася науково-практична конференція (з міжнародною участю) «Україна стає цифровою» на базі кафедри міжнародної економіки навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина.




Всеукраїнська юридична науково-практична конференція «Загальнотеоретичний та історико-правовий пласт у фундаменті фахової підготовки правників: 25 років переосмислення предметного поля»

 Юридичний факультет Західноукраїнського національного університету організував Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Загальнотеоретичний та історико-правовий пласт у фундаменті фахової підготовки правників: 25 років переосмислення предметного поля».




VІ Міжнародна науково-практична конференція «Інновації в освіті: реалії та перспективи розвитку»

 Відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція «Інновації в освіті: реалії та перспективи розвитку» на базі кафедри освітології і педагогіки соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету.




Конференція молодих вчених, аспірантів та студентів кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу «Інноваційні технології в менеджменті та публічному управлінні»

 Нещодавно відбулася науково-практична інтернет-конференція молодих вчених, аспірантів та студентів кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу «Інноваційні технології в менеджменті та публічному управлінні».

 



Міжнародна конференція IDDM2023

 Викладачі та студенти кафедри компʼютерної інженерії факультету комп’ютерних інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету взяли участь у міжнародній конференції IDDM2023, 6th International Conference on Informatics & Data-Driven Medicine (Bratislava, Slovakia).




Наукова конференція «Замки Тернопільщини: до проблеми реставрації, пристосування та збереження»

 Професор кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету Оксана Дячок взяла участь у роботі наукової конференції «Замки Тернопільщини: до проблеми реставрації, пристосування та збереження».



Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Новітня парадигма сучасної лінгвістики, іншомовної комунікації та методики»

 Кафедра іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету організувала Всеукраїнську науково-практичну конференцію з міжнародною участю «Новітня парадигма сучасної лінгвістики, іншомовної комунікації та методики».




ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Психосоціальні ресурси особистісного та соціального розвитку в епоху глобалізації»

 У стінах соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Психосоціальні ресурси особистісного та соціального розвитку в епоху глобалізації». 



ACIT 2020: підсумки, враження, плани...

 Вісімнадцятого вересня о 13.00 год. підсумковою пленарною Zoom-зустріччю завершилася 10th International Conference on ADVANCED COMPUTER INFORMATION TECHNOLOGIES, АСІТ’2020, що тривала упродовж 16-18 вересня 2020 року. Співорганізаторами заходу виступили: Західноукраїнський національний університет (Україна), Технологічний університет м. Деггендорф (Німеччина) та Південночеський Університет (Чеська Республіка).