Студент кафедри міжнародних відносин та дипломатії ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Ян Сидорчук ділиться враженнями про студентське життя та навчання у Західноукраїнському національному університеті

Дата: Учора, 12:26 Новини

 Здобувач освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (група МВСК-31), brand ambassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина розповідає про студентське життя та навчання у Західноукраїнському національному університеті



Вітаємо учасників та переможців Третьої обласної учнівської олімпіади з питань публічного управління, місцевого самоврядування та децентралізації влади!

Дата: Учора, 12:21 Новини

 Нещодавно у Західноукраїнському національному університеті відбулася третя обласна учнівська олімпіада з питань публічного управління, місцевого самоврядування та децентралізації влади, проведення якої ініціювали Тернопільська обласна рада та кафедра менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ.



Студенти ЗУНУ на Олімпійських іграх!

Дата: Учора, 12:11 Новини / Спорт

 Уже завтра стартують Олімпійські Ігри у Парижі. Участь в них візьмуть студенти та випускники класичного університету Тернополя



Вручення дипломів випускникам соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ

Дата: Учора, 11:46 Новини

 Знаковий день у Західноукраїнському національному університеті: нова генерація бакалаврів готова підкорювати світ!



Круглий стіл «Студентство у відбудові України: діалог та співпраця зі стейкхолдерами»

Дата: 25-07-2024, 14:38 Новини

 23 липня у Західноукраїнському національному університеті відбулося відкриття Керівних зборів Української асоціації студентів, у межах якого було проведено круглий стіл «Студентство у відбудові України: діалог та співпраця зі стейкхолдерами».



Майстер-клас з приготування вареників

Дата: 24-07-2024, 11:05 Новини

 Для вихованців бібліотабору бібліотеки Л. Каніщенка ЗУНУ проведено майстер-клас з приготування вареників.



Студент кафедри міжнародних відносин та дипломатії ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Василь Гордецький розповідає про навчання у Західноукраїнському національному університеті

Дата: 24-07-2024, 10:42 Новини

 Здобувач освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (група МВСК-22), brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Василь Гордецький ділиться враженнями про свій перший рік навчання у Західноукраїнському національному університеті.



Арттерапія для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 23-07-2024, 14:37 Новини

 У бібліотеці ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету майстриня рукоділля, раніше – викладачка декоративно-прикладного мистецтва ТОКЕК ШМ ім. І. Герети Тетяна Ящишин провела арттерапію для внутрішньо переміщених осіб.



Шостий Міжнародний тиждень у ЗУНУ!

Дата: 22-07-2024, 17:01 Новини

 Західноукраїнський національний університет оголошує проведення 6-го Міжнародного тижня з 9 по 13 вересня 2024 року.



ЗУНУ отримав схвалення проєктної пропозиції TALKING HEADS - Conversation with the art of the past Call: European Cooperation projects

Дата: 22-07-2024, 15:33 Новини

 Вітаємо проєктну команду кафедри інформаційно-обчислювальних систем і управління Західноукраїнського національного університету із схваленням проєктної пропозиції TALKING HEADS - Conversation with the art of the past Call: European Cooperation projects (CREA-CULT-2024-COOP).



Студент ЗУНУ завоював дві срібні нагороди на Чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное

Дата: 22-07-2024, 10:40 Новини / Спорт

 Збірна команда України стартувала на Чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років, який 17-21 липня проходитиме в болгарському Пловдиві.



Студентка кафедри міжнародних відносин та дипломатії ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ Ольга Лебедович ділиться враженнями про стажування в управлінні економіки, промисловості та праці Тернопільської міської ради

Дата: 22-07-2024, 09:59 Новини

 Здобувачка освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (група МВСК-31), brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Ольга Лебедович пройшла двомісячне стажування в управлінні економіки, промисловості та праці Тернопільської міської ради й із задоволенням поділилася своїми враженнями.



ЗУНУ - член мережі освітньої платформи Ради Європи з прав людини для суддів, прокурорів та адвокатів!

Дата: 22-07-2024, 09:45 Новини

 Західноукраїнський національний університет у мережі освітньої платформи Ради Європи з прав людини для суддів, прокурорів та адвокатів!



Випуск слухачів навчально-наукового центру офіцерів запасу ЗУНУ

Дата: 20-07-2024, 15:00 Новини

 Нещодавно майже пів сотні студентів, які проходили навчання за програмою підготовки офіцерів запасу у Західноукраїнському національному університеті, склали присягу на вірність українському народові.



Спортивні здобутки студентів ЗУНУ!

Дата: 19-07-2024, 15:06 Новини / Спорт

 Студентка Західноукраїнського національного університету Діана Голод перебувала на навчально-тренувальному зборі в складі жіночої збірної команди України (U22) з волейболу.



До уваги працівників ЗУНУ!

Дата: 19-07-2024, 09:39 Новини

 У зв’язку із надзвичайною ситуацією в енергетичній системі держави, спричиненою збройною агресією росії проти України, просимо забезпечити економію електричної енергії, зокрема шляхом припинення використання кондиціонерів повітря та зовнішнього освітлення.



Танцівники ЗУНУ на «Dance World Cup»

Дата: 19-07-2024, 09:29 Новини

 Вже вдруге танцювальний колектив «New Ject Dance» Західноукраїнського національного університету відвідує один із найвідоміших та найпрестижніших танцювальних чемпіонатів світу «Dance World Cup».



Головні аспекти роботи Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в умовах збройної агресії РФ проти України

Дата: 18-07-2024, 16:53 Новини

 У Західноукраїнському національному університеті відбувся захід «Головні аспекти роботи Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в умовах збройної агресії РФ проти України».



Перемоги студентів ЗУНУ на ХІХ літній Універсіаді України з греко-римської, вільної та жіночої боротьби

Дата: 18-07-2024, 16:49 Новини / Спорт

 Протягом 14-16 травня у Львові відбулася ХІХ літня Універсіада України з греко-римської, вільної та жіночої боротьби.



Співпраця із Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини

Дата: 18-07-2024, 16:41 Новини

 У класичному університеті Тернополя відбулося підписання меморандуму про співпрацю із Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини.



Студенти ЗУНУ про навчання!

Дата: 18-07-2024, 16:00 Новини

 Шкабара Ксенія, студентка 3 курсу ЕМЕн-31(Міжнародна економіка) ділиться враженнями про навчання у Західноукраїнському національному університеті:



Зустріч координаційного комітету проєкту ERASMUS+ CBHE PROJECT CLIMAN

Дата: 17-07-2024, 15:01 Новини

 Нещодавно відбулася зустріч координаційного комітету проєкту Erasmus+ CBHE Project CLIMAN.



Обирай нову освітню програму «Економічна дипломатія»!

Дата: 17-07-2024, 14:51 Новини

 Кафедра міжнародної економіки навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ запрошує на навчання за новою освітньою програмою «Економічна дипломатія», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».



Студенти ЗУНУ завойовують нагороди на Всеукраїнських змаганнях з легкоатлетичних метань пам`яті Заслуженого тренера України Євгена Сюча

Дата: 16-07-2024, 17:00 Новини / Спорт

 Упродовж 13-14 липня у Львові відбулися Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань пам`яті Заслуженого тренера України Євгена Сюча, які стали фіналом Кубку України з легкоатлетичних метань 2024 року.



Студенти кафедри міжнародних відносин та дипломатії ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ діляться досвідом участі у проєкті Erasmus+

Дата: 16-07-2024, 16:26 Новини

 Світлана Пікіна, студентка групи МВСК-31 (освітньо-професійна програма «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»), brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина ЗУНУ розповідає про участь у проєкті Erasmus+



Студентка ЗУНУ бере участь в організації освітнього курсу «Qırım filisi»

Дата: 16-07-2024, 15:46 Новини

 Людмила Галюлько - студентка 3 курсу спеціальності "МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА" (ЕМЕн-31) Західноукраїнського національного університету бере участь в організації освітнього курсу «Qırım filisi».



Сумуємо…

Дата: 16-07-2024, 11:10 Новини

 Сумна звістка сколихнула академічну спільноту Західноукраїнського національного університету.



До ЗУНУ завітав Голова Наглядової ради Віктор Ющенко!

Дата: 15-07-2024, 18:11 Новини

 До Західноукраїнського національного університету завітав Голова Наглядової ради ЗУНУ, Президент України (2005-2010) Віктор Ющенко.



Солістка студії хореографії «TNG dc» ЗУНУ на Чемпіонаті світу Dance World Cup

Дата: 15-07-2024, 16:57 Новини

 Солістка студії хореографії «TNG dc» Західноукраїнського національного університету Софія Іванчишин повернулася з перемогою з Чемпіонату світу Dance World Cup, що проходив у Чехії.



Студенти ЗУНУ на міжнародному волонтерському стажуванні

Дата: 15-07-2024, 16:54 Новини

 Цього літа студентки першого курсу спеціальності "Міжнародна економіка" (ЕМЕ-11) Західноукраїнського національного університету Якимчук Вероніка, Шимко Ольга, Грисик Олександра та Бойко Зоряна побували у серці Туреччини – Стамбулі на волонтерському стажуванні від AIESEC.